despre noi

DESPRE

NOI

Pizza coaptă după rețete speciale, sandvișuri, salate crocante, meniuri calde, prăjituri gustoase, cafea Illy, băuturi răcoritoare și alcoolice - toate într-un cadru reminiscent de trecut dar în același timp modern.

„cafeneaua 

rézlámpás...

... este unicul loc din Gheorgheni unde se poate bea cafea Illy sau se poate consuma o pizza cu ciolan afumat. Toate preparatele de aici sunt făcute din ingrediente proaspete, în meniul cafenelei neexistând produse care se prepară din ingrediente congelate." spune Adrian Satmaru, jurnalist pentru turistprinromania.com. „Fără să greșesc, aș putea spune că această cafenea este ca un muzeu, obiectele colecționate și expuse fiind parte din atmosfera cafenelei RézLámpás.”

https://turistprinromania.com/2019/02/04/cafeneaua-rez-lampas-gheorgheni-judetul-harghita/

cine suntem noi?

Cafeneaua RézLámpás care se află la câteva sute de metri de centrul orașului Gheorgheni este o afacere de familie - toți membrii familiei au contribuit cu câte ceva ca ea să arate și să funcționeze așa cum o vedeți astăzi. Într-o clădire veche și abandonată pe care am renovat-o a luat ființă o cafenea muzeu, o cafenea altfel. Cu cele mii de obiecte și artefacte din cupru expuse, cu colecțiile și expozițiile ei, cu atmosfera ei reminiscentă de trecutul frumos, elegantă dar totuși modernă, RézLámpás reprezintă munca noastră, visul nostru de a oferi ceva diferit.

Gheorgheni, Strada Spitalului nr.8. Tel: 0749 356 898, Email: rezlampas.kavehaz@gmail.com